Herrfallets fritids och konferensanläggning

En naturskön fritids- och konferensanläggning vid sjön Hjälmaren

Lugn och ro nära naturen, aktiv semester eller en givande konferens, du väljer själv. Herrfallet ligger i ett naturskyddsområde vid Hjälmaren. Hos oss hittar du alltid en kombination som passar året om.

Öppet året runt

Se vår nya drönarfilm från Herrfallet. Klicka här

Drönarfilm

Vårt nya timmerhotell

Läs mer på boendesidan

Timmerhotell.  Klicka för en större bild
Timmerhotell

Klicka här för att se Herrfallet i 360°

Aktuell information

Vi söker får! Vi har 2 fina nystängslade beten på Herrfallet med tillgång till vatten, men vi behöver får som betar markerna. Vi tar tacksamt emot tips om det finns någon som kan låta 10-20 får beta hos oss från våren till hösten. Inga rovdjur i området!

Sommaren närmar sig och vi behöver extrapersonal! Vi söker främst ungdomar 17-25 år som gärna har lite kassavana och serveringsvana för att bistå under sommaren i vår restaurang och butik. Mejla ert intresse till reception@herrfallet.se

Kennelträff eller hundutställning? Vi erbjuder stugboende och camping, restaurang, fina gräsytor, marker för utställning och träning samt möjlighet att träna vattenapportering. Både större och mindre grupper välkomnas. Lågpris höst & vår!

7697
Herrfallet fritids- och konferensanläggning, 732 93 ARBOGA, Telefon: 0589-401 10, Fax: 0589-401 33, E-post: reception@herrfallet.se