Herrfallets fritids och konferensanläggning

Semestra på hemmaplan i år!

Om en utlandssemester i sommar inte är ett alternativ finns det fina möjligheter att semestra på hemmaplan! Vi välkomnar både stuggäster, husbilar, husvagnar och tältare för kortare eller längre perioder.
Flera har även valt att stå hela sommaren på "säsong". Ett sommarställe som kanske kan bli ert smultronställe.

Camping & stuggäster

Ni är välkomna till oss i sommar, Ni bor i ert "egna" hem antingen i er husvagn/husbil eller i en av våra stugor. Här bor du minst lika tryggt som hemma med närheten till naturen. Här kan Ni bada, hyra en roddbåt och fiska då det är fritt spöfiske i Hjälmaren eller hälsa på våra får med lamm som betar på området.
När det gäller Corona så följer vi Folkhälsomyndigheten rekommendationer Våra servicehus med duschar och toaletter kommer stärkas upp med extra insatt städning. Vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besöket i servicehusen.

Restaurang/butik

Beroende på hur corona epidemin utvecklar sig räknar vi med att kunna öppna restaurangen under vissa helger i maj månad. Under högsäsongen har restaurangen och butiken öppet alla dagar.

En naturskön fritids- och konferensanläggning vid sjön Hjälmaren

Lugn och ro nära naturen, aktiv semester eller en givande konferens, du väljer själv. Herrfallet ligger i ett naturskyddsområde vid Hjälmaren. Hos oss hittar du alltid en kombination som passar året om.

Öppet året runt

Ny hundträningsgård

Ny hundträningsgård
Ny hundträningsgård

Vi har en ny hundträningsgård, dit är ni välkomna att låta era hundar springa lösa under ordnade former förutsatt att ni är överens med övriga hundägare på plats. Här finns även möjlighet för hundklubbar och kennlar att i organiserad form bedriva träning på ett inhägnat område.
Herrfallet är ett naturreservat med gällande koppeltvång som hittills begränsat möjligheterna till att träna lös hund under ordnade former eller att rasta sin hund på ett inhägnat område.Vi har med hjälp av Leader Södermanland och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling fått möjlighet att nu kunna erbjuda den möjligheten för hundgrupper och hundägare

Ny minigolfbana

Nya minigolfbanan

Äntligen har vi nu med stöd från EU fått en helt ny minigolfbana på plats! För att underlätta för rörelsehindrade har området asfalterats runt banorna. Vi har även bytt ut de äldre kvicksilverarmaturerna mot nya LED-armaturer. Välkommen!

 

Se vår nya drönarfilm från Herrfallet. Klicka här

Drönarfilm

Vårt nya timmerhotell

Läs mer på boendesidan

Timmerhotell.  Klicka för en större bild
Timmerhotell

Välkommen till Herrfallet - kort introduktionsfilm

Aktuell information

Kennelträff eller hundutställning? Vi erbjuder stugboende och camping, restaurang, fina gräsytor, marker för utställning och träning samt möjlighet att träna vattenapportering. Både större och mindre grupper välkomnas. Lågpris höst & vår!

2473
Herrfallet fritids- och konferensanläggning, 732 93 ARBOGA, Telefon: 0589-401 10, E-post: reception@herrfallet.se