Herrfallets fritids och konferensanläggning

Så här hanterar vi Corona

Vi agerar utifrån Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsens rekommendationer samt andra svenska myndigheter och experter som håller oss informerade om läget gällande Corona.

Vi på Herrfallet vill på alla sätt och vis minimera risken för ev. spridning av COVID-19. Har du symtom, även milda, skall du stanna hemma tills du är helt frisk + 2 dagar.

Camping & stuggäster

Ni bor i ert "egna" hem antingen i er husvagn/husbil eller i en av våra stugor. Här bor du minst lika tryggt som hemma med närheten till naturen.
Våra servicehus med duschar och toaletter kommer stärkas upp med extra insatt städning. Vi ber alla våra gäster att vara ytterst noggranna med att tvätta händer med tvål och vatten både före och efter besöket i servicehusen.

Restaurang

Den 8 maj har vi säsongspremiär i restaurangen och vi kommer att hålla restaurangen öppen som vanligt. Vi kommer begränsa antalet gäster i lokalen samtidigt och det finns möjlighet att sitta ute vid fint väder.

Avbokningar/Ombokningar

Tillsvidare gäller våra ordinarie avbokningsregler. Om myndigheterna kommer fram till nya rekommendationer som kommer påverka din bokning hos oss kommer vi agera utifrån detta.

En naturskön fritids- och konferensanläggning vid sjön Hjälmaren

Lugn och ro nära naturen, aktiv semester eller en givande konferens, du väljer själv. Herrfallet ligger i ett naturskyddsområde vid Hjälmaren. Hos oss hittar du alltid en kombination som passar året om.

Öppet året runt

Ny minigolfbana

Nya minigolfbanan

Äntligen har vi nu med stöd från EU fått en helt ny minigolfbana på plats! För att underlätta för rörelsehindrade har området asfalterats runt banorna. Vi har även bytt ut de äldre kvicksilverarmaturerna mot nya LED-armaturer. Välkommen!

 

Se vår nya drönarfilm från Herrfallet. Klicka här

Drönarfilm

Vårt nya timmerhotell

Läs mer på boendesidan

Timmerhotell.  Klicka för en större bild
Timmerhotell

Välkommen till Herrfallet - kort introduktionsfilm

Aktuell information

Kennelträff eller hundutställning? Vi erbjuder stugboende och camping, restaurang, fina gräsytor, marker för utställning och träning samt möjlighet att träna vattenapportering. Både större och mindre grupper välkomnas. Lågpris höst & vår!

3584
Herrfallet fritids- och konferensanläggning, 732 93 ARBOGA, Telefon: 0589-401 10, Fax: 0589-401 33, E-post: reception@herrfallet.se